Torturi nunta Constanta

2028

Cauti cele mai bune firme care realizeaza torturi de nunta in Constanta? Lista realizata de LeMariage .ro te va ajuta sa-ti indulcesti invitatii cu un desert de la una din cofetariile din Constanta. 

Cofetaria Crispan – www.crispan2006.ro
Ingredientele naturale, calitatea ridicata a produselor, preturile competitive si atmosfera calda si prietenoasa din spatiile de servire sunt atributele care ii caracterizeaza. Si-au obisnuit clientii cu produse de cea mai buna calitate si carora le-au intrecut de fiecare data asteptarile.
Adresa:  Constanta, Str. Unirii, nr. 39, Tel.: 0241 / 541581, E-mail: office@crispan2006.ro;

Cofetaria Silvian – www.silvian.ro
Se remarca pe piata de specialitate prin calitatea produselor, atitudinea fata de client, dar si caracterul inedit pe care il propune – promovarea dulciurilor la nivel de veritabila arta.
Adresa: Bld. I. G. Duca nr. 73, Constanta, Tel: 0241/517.191;

Laborator Crizantema – www.laboratorcrizantema.ro
Torturile sunt realizate din materii prime 100% naturale, executate manual in laboratorul propriu. Personalul este pregatit in mod constant in traininguri organizate de cofetarie iar prin creativitatea fiecaruia reusesc  sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor.
Adresa: Str. Rascoalei 1907 nr.15, Tel: 0723-50.87.88, E-mail: comenzi@laboratorcrizantema.ro;

Cofetaria Collage – www.cofetariacollage.ro
Va ofera adevarate creatii delicioase si aromate pe care le puteti savura in momentele cele mai importante din viata voastra.
Adresa: Str. Rachitasi nr. 69, Tel: 0767-301 301, E-mail: georgeta.calin@gmail.com;

Cofetaria Giorginio – www.giorginio.ro
Va incanta gustul cu o gama diversificata de produse de cofetarie si patiserie. Prajiturile sunt delicioase, avand in compozitie numai creme fierte, naturale, respectand retetele clasice si folosind ciocolata cea mai buna!
Adresa: Str Vulcan Petru nr. 115, Tel: 0722-434 002, E-mail: carabasugeorge@yahoo.com;

Cofetaria Vanimar – www.vanimar.ro
Ofera o gama sortimentala variata de aproximativ 160 de produse de cofetarie, patiserie si panificatie foarte gustoase si la preturi accesibile la o calitate foarte buna.

Adresa: Bulevardul Mamaia nr. 284 Constanta, Telefon: 0241 55.00.28, 0722 10.00.10;


Cofetaria Dumy
Ofera produse de patiserie dintre cele mai diverse. Angajatii au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspund solicitarilor dumneavoastra sunt siguri ca veti fi multumit de serviciile lor.

Adresa: Str Dobrila Eugeniu nr 2 Constanta, Telefon: 0241 64.12.87;


Cofetaria Peach Pit Constanta
Pastreaza un inalt standard de calitate in prepararea dulciurilor si prajiturilor, folosind mereu ingrediente si produse naturale si sanatoase. In laboratorul propriu, specialistii realizeaza produse de cofetarie si patiserie dintre cele mai gustoase.

Adresa: Sos Constantei nr 18, Mangalia, Tel: 0722-260 180, E-mail: peachpitmangalia@yahoo.com;


Cofetaria Liliana Constanta
Vine in intampinarea dvs. cu produse de cofetarie, patiserie, panificatie, pizzerie obtinute in laboratorul propriu. Veti fi placut surprinsi de frumusetea ornamentelor torturilor si prajiturilor, dar mai ales de gustul fin conferit, de materiile prime naturale si profesionalismul de care dau dovada.

Adresa: Str Rachitasi nr. 36, Tel: 0744-304 058, E-mail: sim_pati_srl@yahoo.com;


Cofetaria Cidyrom Constanta
Ofera o gama variata de produse de cofetarie si patiserie bazata pe ingrediente naturale. De asemenea, oferim torturi de nunti, botezuri, aniversari, diverse sortimente de prajituri, fursecuri, pandispan, minipateuri, saleuri, toate la pret de producator.
Adresa: Str. Ardealului nr. 13A, Tel: 0727-386 668, E-mail: ladygro@yahoo.com;
Andra Petrescu
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here