Un alt fel de… marturii de nunta

1106
marturii de nunta

Marturiile de nunta reprezinta o modalitate eleganta de a multumi invitatilor ca au fost alaturi de voi in aceasta zi speciala. Oferindu-le aceste mici semne de apreciere va veti asigura ca nunta voastra va fi o zi de care toata lumea isi va aminti cu drag de-a lungul anilor.

S-ar parea ca aceasta traditie a fost lansata de aristrocatia europeana, daruindu-le invitatilor bomboniere de dimensiuni mici, din cristal, portelan sau metale pretioase. Acestea contineau, in general, cuburi de zahar, zaharul fiind considerat un produs scump si pretuit doar printre bogati.

Astazi marturia de nunta poate fi orice fel de obiect. Nu conteaza ca sunt bomboane impachetate in diverse materiale sau obiecte din sticla, lemn, ceramica, flori ori fructe.

1.     O marturie de nunta “dulce” va ofera  www.apidava.ro, la pretul de 4,50 lei./ borcanasul de miere accesorizat cu organza.  Nu uitati sa le accesorizati cu un biletel care contine un mesaj simbolic.

 

2.     Bomboniere.

Sunt alternativa clasicilor saculeti cu bomboane. Le puteti gasi in diverse forme si materiale, putand fi folosite ulterior pentru stocarea de mici obiecte (nasturi, ace, gume de mestecat). Pe site-ul www.accesoriievenimente.ro puteti gasi bomboniera in forma de poseta la pretul de 6,29 lei.

 

3.      Obiecte personalizate. Cani, pixuri, suporturi pentru pahare, magneti de frigider, insigne, toate acestea, personalizate cu mesaje specifice sau cu numele mirilor si data nuntii, pot fi mici atentii care sa starneasca admiratia oaspetilor.

 

4.      Simbolice.. Aceste obiecte de decor se folosesc la nunta, pe post de suport numar masa, insa acestea sunt ideale si  pentru invitatii cu simtul umorului si distractivi care prin participarea lor la nunta voastra vor ramane cu o amintire frumoasa, care poate fi folosita ca si suport de fotografie, de ce nu,  poate chiar fotografia de la nunta voastra. Pretul unei astfel de marturii pentru invitatii vostrii este de  6,99 lei si le puteti gasi la adresa: www.florisiiaccesoriievenimente.ro

5.      Fructe. Natura ne-a inzestrat prin diversitatea gustului, formei si culorilor cu o gama infinita de oferte, care , folosite cu bun simt si inteligenta, va pot rezolva una din problemele unei nunti – marturiile. Mere simple sau in caramel, pungute cu capsuni, cirese, coacaze, merisoare, fragi sau mure, pot fi un cadou proaspat si savuros pentru invitatii vostri.

 

6.       Diverse accesorii. Ravase cu diferite mesaje, brelocuri, semne de carte, sticlute cu parfum. Pentru doamne: evantaie, bijuterii. Pentru domni: trabucuri, desfacatoare de bere sau vin.

7.      Lumanari. De diverse forme si culori, inscriptionate sau decorate, lumanarile reprezinta o alegere deosebita si un cadou fantastic pentru invitatii care vor sa isi “aprinda dragostea”.

8.      Suport fotografii. O idee utila atat pentru nunta ta (un biletel cu numele invitatului pus in suport, te ajuta la organizarea locurilor acestora) cat si pentru invitati, care se vor folosi de ele pentru a tine pozele dragi. O fotografie instantanee cu mirii si invitatii, , poate constitui o amintire frumoasa si o modalitate de a-i surprinde placut. O astfel de marturie nunta pentru invitatii tai, te poate costa pana la 6 lei/ buc.  – www.acesoriidenunta.ro

9. Mici aranjamente din flori uscate. Se adreseaza nuntilor tomnatice sau celor din sezonul rece.. Prin armonizarea catorva flori, spice de grau, crengute cu fructe colorate si frunze se obtine o valoare estetica extraordinara.  Acestea pot avea ca suport scoarta de copac, scoici, cosuri impletite, vase din ceramica, portelan sau sticla.

Sursa: www.apidava.ro

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here