Cele mai neinspirate melodii pentru dansul mirilor

975

Ziua nuntii reprezinta un moment unic in viata voastra, invaluit de magie, emotii si bucurie, astfel ca si dansul vostru ca miri trebuie sa fie unul special. Acesta va fi savurat din plin de invitati si totodata va ramane o amintire pretioasa in sufletele voastre dar si pe inregistrarile video de la nunta, pe care le veti urmari ori de cate ori veti simti nevoia.

De aceea, melodia trebuie aleasa cu grija, in primul rand sa va reprezinte, sa fie usor de dansat si nu in ultimul rand sa transmita un mesaj pozitiv pentru a se pastra in memoria tuturor ca un episod deosebit. Nu toti sunt insa inspirati in alegerile lor, si folosesc melodii total nepotrivite pentru dansul mirilor, chiar daca in ele se vorbeste despre despartiri, amintiri dureroase sau declaratii “de dragoste” inadecvate.

Iata o lista cu cele mai neinspirate melodii pentru dansul mirilor, de care categoric trebuie sa va feriti:

  1. Soft Cell – Tainted Love. Nimic nu este perfect in viata, insa daca ati ajuns la concluzia ca dragostea care va leaga este un viciu sau un neajuns, nu stiu de ce ati mai acceptat sa spuneti “da”.

  1. Bon Jovi – You Give Love a Bad Name. Grea declaratie… Cine alege aceasta melodie sau oricare alta cu acelasi mesaj, clar isi detesta partenerul/a.

  1. U2 – Still havent found what i am looking for. Daca te-ai oprit la aceasta varianta pentru a deschide petrecerea vei lasa impresia ca te-ai casatorit din obligatie sau din interes, nicidecum din dragoste pura.

  1. Andrea Bocelli – Time to say goodbye. O melodie superba insa total inoportuna pentru astfel de ocazie. Aceasta melodie o puteti pune eventual dimineata, cu dedicatie speciala pentru invitatii care nu se lasa plecati.

  1. Rolling Stones – You can’t allways get what you want. Mesajul pe care il transmiti prin alegerea acestei piese este faptul ca inima ta apartine altcuiva, dar te multumesti cu ce ai ramas.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTargul de nunti TOP MARIAGE & Events, Oradea ianuarie 2014
Articolul următorTortul, singurul desert la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here