Artificii nunta pe muzica

684

Evenimentul cel mai important din viata voastra trebuie marcat intr-un mod deosebit pentru a ramane memorabil. Focul de artificii profesionist poate obtine cu succes rezultatul dorit.

Pe langa eleganta pe care o confera nuntii voastre, focul de artificii, aduce un strop de maretie, astfel incat invitatii se vor pierde pentru cateva minute intr-un spectacol in care lumina si culoarea se contopesc in cel mai frumos tablou.

Daca artificiile incanta vazul prin spectaculozitatea lor, de ce sa nu incerci sa surprinzi invitatii si din punct de vedere auditiv. O muzica potrivita pe fundalul jocului de artificii va starni reactii dintre cele mai neasteptate.

Sfaturi utile

Sfatuieste-te cu persoanele specializate care se ocupa de focul de artificii. Poti crea un adevarat spectacol prin sincronizarea acestora pe muzica. Fie ca optezi pentru artificii de sol sau pentru cele de inaltime, rezultatul va fi spectaculos. O combinatie intre cele doua variante ar avea si mai mult succes.

Artificii de solsunt foarte utile atunci cand locatia nu iti permite artificii de inaltime. Jerbele de scantei si efectele pirotehnice vor crea o atmosfera de neuitat si un spectacol fabulos, totul pentru a intregi desfasurarea petrecerii.

Artificii inalte Sunt impresionante prin cadenta si efecte si mai ales prin exploziile pline de culoare.

Combinatia de artificii– va oferi un spectacol deosebit si complex adaptat la cele mai sofisticate gusturi.

Ai grija ca melodiile pe care le alegi sa nu fie prea triste sau cu un mesaj nepotrivit, totusi, este nunta voastra, unul dintre cele mai fericite momente din viata. Poti alege melodii lente de dragoste sau care sa sensibilizeze si sa sublinieze dragostea dintre voi, melodii mai ritmate care sa scoata in evidenta bucuria pe care o aveti in suflete sau un colaj de melodii care sa contina de toate.

Preturile pentru un astfel de spectacol pornesc de la 300 de euro/3 minute si pot ajunge pana la 1500 de euro sau chiar mai mult, in functie de pretentille si cerintele voastre.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus / Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here