Artificiile un “must have” la nunta

1321

Spectacolul pirotehnic este intotdeana punctul de atractie al unui eveniment deosebit. Adevarati vulcani de lumina si culoare, ce bucura privirea si sufletul, artificiile reprezinta un spectacol grandios, intotdeauna mult asteptat. Astfel, acestea devin un accesoriu de nelipsit la nunta.

Fie ca este de exterior sau de interior, jocul de artificii va accentua intr-un mod spectaculos  momentele cheie din cadrul nuntii. Intrarea mirilor, valsul  acestora sau aducerea tortului sunt doar cateva din momentele care merita marcate cu un spectacol de lumini.

Iata cateva sfaturi utile daca te-ai hotarat sa creezi o atmosfera de neuitat la nunta ta:

Calculeaza bugetul

Focul de artificii de exterior dureaza de obicei intre 2 si 12 minute. Pretul se calculeaza in functie de durata spectacolului, calibrul bombelor si cadenta cu care sunt trase. Pentru un foc de artificii de 2-3 minute trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 100 de euro. Cu cat efectele pirotehnice sunt mai spectaculoase, cu atat devin mai costisitoare.

Pachetele de servicii pirotehnice au preturi diferite, in functie de ce contine fiecare pachet in parte. Daca sunteti din Bucuresti preturile pentru acest gen de spectacole sunt urmatoarele:

      
3Artificii la intrarea mirilor

  • pentru sosirea mirilor la restaurant se folosesc “ vulcani de exterior” aproximativ 8 bucati , pentru un efect maxim al acestora este recomandabil ca intrarea mirilor in restaurant sa se faca la o ora cat mai tarzie. – pretul pentru acest pachet este de aproximativ 120 euro. In acest pret sunt incluse toate taxele ce se platesc la Primarie, deobicei de aceste detalii se ocupa firma care organizeaza evenimentul, dar nu strica sa va informati inainte si in legatura cu aceste cheltuieli.

        Artificii in aer liber

De exemplu in Bucuresti – www.artificiinunta.ro –  pentru un foc de artificii in aer liber de o intensitate medie, trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 900 -1000 euro, artificiile sunt trase dintr-o singura pozitie avand o durata de 3-5 minunte ajungand pana la o inaltime de 60 -100 metrii. Aceste efecte pirotehnice spectaculoase pot avea diferite forme ( vulcani, comete, palmieri, candele, jerbe,) iar cireasa de pe tort este un artificiu de un calibru mare care va incheia spectacolul. 4

Angajeaza un profesionist

Artificiile sunt minunate, insa pe cat de minunate sunt, pot provoca adevarate dezastre daca nu sunt folosite corespunzator. Pentru a evita orice neplacere, implicit ruinarea nuntii, apeleaza la un ajutor specializat. Astfel, vei fi scutit si de alergatura pentru obtinerea autorizatiilor.

Pentru a fi sigur ca vei avea la nunta momentul pirothenic dorit, cere imagini cu spectacole anterioare organizate de firma la care apelezi. Urmatorul pas este sa te asiguri ca tot ei se vor ocupa de curatarea zonei dupa terminarea spectacolului.

WWW.Artificii-nunta.RO -Momentul spectacolului

Stabileste momentul dedicat artificiilor astfel incat sa impartasesti cu toti invitatii spectacolul de lumina si culoare, nici prea devreme cand inca nu a ajuns toata lumea, dar nici spre ivirea zorilor. Momentul ideal ar fi in jur de miezul noptii –  eventual puteti celebra astfel recuperarea miresei, ca doar nu degeaba se spune ca dragostea adevarata este ca un foc de artificii…

Sursa foto : www.artificiinunta.ro

Andra Petrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here