Esti din Constanta si iti doresti focuri de artificii la nunta?

1192

Vrei un spectacol de lumina si culoare la nunta? Iata ce firme din Constanta iti pot satisface dorinta, oferind invitatilor de la nunta ta momente unice, combinatia de lumini decorative si artificii ralizand un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

Distra Fireworks  – www.artificii-constanta.ro

Personalul super calificat in domeniul explozivilor şi al efectelor pirotehnice vor face din evenimentul tau nu numai un spectacol de lumina si culoare ci si un moment emotionant care va starni reactii chiar si celei mai de neclintit persoane.

Adresa: Mun. Constanţa, strada Răsuri nr. 58,

Telefon: 0726-227739;


Baloon Style – www.jocurideartificii.com

Echipa de profesionisiti creeaza focuri de artificii care sunt proiectate in asa fel incat fiecare spectacol sa fie unic si sa incante participantii.Intregeste evenimentulprintr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Telefon: 0721049650 / 0748700973;

Pachet  1 : 2100 lei.Pachet de culori si efecte pirotehnice clasele 1 si 2. Durata: 4-5 minute si contine 20-24 secvente(baterii). Comete, candele romane, bombite trase in diferite inclinatii, inaltime medie 30m, Finalul jocului este realizat cu bombite din clasa a 2-a. Total tevi folosite: minim 400.

Pachet 2: 3700 leiEste cel mai popular spectacol. Dureaza aproximativ 9 minute, contine o sumedenie de efecte diferite, cu o inaltime medie de tragere de 50m, secvente de calibru mare si diferite inclinatii. Secventa de final cu durata de aproximativ un minut este realizata cu efecte de inaltime 100m, care creaza un spectacol deosebit. Total tevi folosite: minim 600. Acesta este cel mai solicitat joc de artificii.

Pachet 3: 7000lei Dureaza cel putin 7 minute dar se folosesc in majoritate bombite duble. Finalul de aceasta data este realizat cu bombite care acopera intreg plafonul, de la 30 la 180m, iar impresiile create de acest joc sunt memorabile. Atentie! Acest joc este realizat in trei etape. Are si un final fals! Atunci cand veti crede ca s-a terminat, ei bine… abia atunci se vor dezlantui tunetele de final. Total lovituri – 1300.


Rainbow Constanta

Va ofera o gama completa de servicii de cea mai buna calitate pentru reusita deplina aevenimentului tau. Alege sa faci un spectacol deosebit prin jocuri minunate de lumini alaturi de o echipa de profesionisti.

Adresa:strada Capitan Papadopol, numarul 1I.C. Bratianu, Constanta,

Telefon: 0765 912 255;


Sursa: foto| Camera Slayer

de Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCat costa porumbeii pentru nunta in Cluj Napoca?
Articolul următorAgentii nunta din Timisoara

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here