PHOTO REVOLUTION – fotograf nunta Timisoara

167

PHOTO REVOLUTION – fotograf nunta Timisoara.

Emanuel Dascaliuc, s-a nascut in nordul tarii, in frumoasa regiune a Moldovei, la Dorohoi. Impreuna cu parintii si fratele sau, Eduard Dascaliuc, s-a mutat, dupa aproximativ 3 ani, in sudul tarii, in judetul Caras Severin. In studioul foto al tatalui sau, printre aparatele si echipamentele fotografice, si-a dezvoltat dragostea pentru aceasta arta.

Curios, pasionat de nou si frumos, ca orice adolescent, a invatat sa se bucure de fotografie ca hobby. Cu toate ca mediul in care a evoluat era extrem de favorabil dezvoltarii unei cariere in arta fotografica Emanuel a urmat o alta chemare artistica, studiind pianul inca de la patru ani si urmand cursurile scolii generale si ale liceului de muzica. A optat apoi pentru facultatea de marketing si negociere in afaceri, pastrand muzica pentru placerea sufletului, dar si pentru momentele speciale din viata.

Folosindu-si simtul artistic de muzician, dar si cunostintele despre fotografie, acumulate in urma cursurilor urmate, Emanuel va capta cu maiestrie toate momentele minunate, dar trecatoare ale vietii, precum si oamenii dragi care au fost martori la acele evenimente.

Eduard

Minodora

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here