Fotograf sau cameraman nunta in Constanta

827

Iti doresti ca imaginile de la nunta ta sa dainuie in timp? Cauti un fotograf sau cameraman NUNTA in CONSTANTA …angajeaza un profesionist! Lista furnizorilor de servicii din domeniul foto-video te va ajuta sa alegi ce e mai bun!

Cele mai intime si mai emotionante momente ale unei nunti nu pot fi surprinse decat de un fotograf sau cameram profesionist. Astfel …fotografiile de la nunta voastra  nu se vor “prafui” niciodata.

Fotografi si cameramani nunta Constanta

Mbit Sistems – www.filmari-nunti.com

Pentru ca stiu ca fiecare eveniment este unic si nu este voie de greseala, vin in acest sens  cu oferte variate pentru toate buzunarele si servicii profesionale care vor satisface si cei mai exigenti clienti. Iti ofera cea mai buna calitate a imaginii atat la nivel video cat si foto, avand acces la echipamente profesionale utilizate pana nu de mult numai in studiourile profesionale de televiziune.

Adresa: Sos. Mangaliei, nr. 91, Bl. S6, et.1, ap 83, Constanta,

Tel: 0723 597 376,

E-mail: office@filmari-nunti.com;


Digital Foto-Video – www.digitalfotovideo.com

Experienta si pasiunea cu care lucreaza duc la realizarea unor fotografii artistice si materiale video de calitate pe care sa le revedeti cu placere ori de cate ori va doriti. Aparatura profesionala folosita face ca imaginea sa fie de cea mai buna calitate, garantand satisfactie totala. T

el: 0722.792.332,

E-mail: contsact@digitalfotovideo.com;


Ars Romantica – www.ars-romantica.ro

Creativitate, stil personalizat si eleganta – toate pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi. Folosind combinatiile de stiluri de fotojurnalism si cel traditional reusesc sa captureze momente  unice de inalta sensibilitate, care sa creeze o cronologie minunata.

Tel: 0726.380.094,

E-mail: office@ars-romantica.ro;


Dv Artmedia – www.dv-artmedia.ro

Va ofera servicii profesionale complete pentru evenimentul tau, incepand cu consultatii pina la livrarea finala a pozelor si dvd-urilor personalizate.  Va pune la dispozitie achete complete pentru filmare si fotografiere dandu-va sansa sa colaborati pentru ambele servicii cu o singura firma.

Tel. : 0722.516.231;


Euro Nunta – www.euro-nunta.ro

Profesionalism si seriozitate sunt principalele caracteristici! Momentele unice din viata voastra vor fi surprinse intr-un mod deosebit facand ca cea mai importanta zi din viata voastra sa ramana peste ani si ani o amintire frumoasa si plina de emotie.

Tel: 0724.387.506, 0761.683.597,

E-mail: office@euro-nunta.ro;


Niro Wedding – www.nirowedding.ro

Vin in intampinarea dumneavoastra cu o mare experienta in domeniu si o echipa de profesionisti. Pasiunea si competenta si-au pus amprenta peste toate evenimentele la care au participat. Adapteaza ofertele cerintei clientului avand un raport calitate-pret avantajos.

Adresa:  Str.Grivitei, Galeriile Vepan,  2,

Tel: 0722.988.253, 0744.197.291,

E-mail: office@nirowedding.ro;


HD Studio Pro – www.hdstudiopro.ro

Promit ca vor capta emotiile, taririle si atractiile de pe parcursul celei mai importante zile din viata voastra intr0un mod profesionist si atent, pentru ca ele sa ramana peste ani si ani ca ele sa ramana peste ani si ani cele mai valoroase amintiri din viata.

Tel: 0727.269.921,

E-mail: contact@hdstudiopro.com;


Televiziunea nuntilor – www.tvnunta.ro

Alege servicii de cea mai inalta calitate! Membrii echipei sunt unii dintre cei mai cautati operatori de imagine si video editori pentru filmarea evenimentelor private, datorita experientei de peste 10 ani de zile in acest domeniu si a cunostintelor de productie video.

Tel: +40 241.640 070,

E-mail: aurelian@digitalpassion.ro;


Studio One  Constanta – www.filmaridenunta.ro

Imortalizeaza momentele deosebite, de obicei fara inscenari sau cadre planificate, cu instantanee si incadrari originale pastrand astfel atmosfera si farmecul nuntii. Detin echipamente performante, practica preturi avantajoase si acorda o atentie deosebita calitatii imaginii si solicitarilor clientului.

Tel: 0745.879.168 / 0753.878.261,

E-mail: filmaridenunta@yahoo.com;


Del Mondo Constanta –  www.delmondo.ro

Va ofera servicii foto-video la cea mai inalta calitate! Experienta si implicarea totala ii recomanda. Sunt la dispozitia voastra pentru a culege cele mai frumoase amintiri prin surprinderea celor mai frumoase momente.

Tel: 0722.167.623,

E-mail: delmondoadvertising@yahoo.com.

 

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCauti o agentie nunta Iasi ?
Articolul următorEsti din Constanta si iti doresti focuri de artificii la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here