Fotografii de nunta in locatii inedite

2383

Sărim peste prefaţă şi intram direct in primul capitol,Instigare la personalizare din volumul Creativitate si suvenirul nuntii noastre.

Principalii eroi ai povestirii noastre sunt mirii si desigur, artistul care va imortaliza momentele cheie ale nuntii. O sa-l numim Fotograf.

Inainte de a-l integra in poveste, trebuie sa-l alegem. Deci, cum ne alegem un fotograf ?

Perfect ar fi sa-l contactam, sa stabilim o intalnire, sa ne cunoastem si chiar sa cerem dovezi ale muncii sale artistice, si de ce nu, sa ne consultam si sa ne facem relatii noi cu mai multi fotografi, iar la sfarsitul “casting-ului” pentru un loc in povestea noastra sa luam cea mai buna decizie.

Acum, cand rolurile sunt clare, iar Fotograful s-a alaturat povestii noastre cu printi si printese, mire si mireasa, trecem la urmatorul capitol: stabilirea sedintelor foto,  locatii, durata,  persoane participante, numarul de fotografii si nu in ultimul rand, crearea unei povesti personalizate care sa fie surprinsa de eroul nostru Fotograful. Cu totii ne amintim de fotografiile clasice ala  bunicilor, parintilor, asezate la loc de cinste in sufragerie. Daca facem abstractie de circul media, cu episoade zilnice din telenovelele zilnice, Pepe si Oana, Moni si Iri, Iri si Pepe sau Moni si Oana, nunta are loc pentru cei mai norocosi dintre noi doar o singura data in viata.

Nunta la malul marii

Astfel, va instigam la crearea unor amintiri dragi pe suport foto si la distractie. Pentru a va ajuta si a participa in povestea dumneavoastra, va oferim cateva exemple concrete: Doreen si Gilbert s-au casatorit in Mexic, pe plaja Del Carmen, martori le-au fost oceanul, cerul si prietenii. Ce a iesit ? Sedinta foto la malul marii spune totul .

1.

Nunta in zapada

La pol opus ii avem pe Carolline si Russell. Indragostitii au avut parte de o ceremonie la fel de excentrica. Nu au avut soare, ci s-au bucurat de ninsoare, zapada, munte.si peste 40 de prieteni Iata cum arata o nunta in zapada cu multe grade minus, dar cu un décor deosebit.

2.

 

Dupa o scurta petrecere in Mexic si  bataia nuntasilor in zapada  ne mutam in Irlanda, unde Val si Rob au facut si ei senzatie. Cei doi au abordat si tratat nunta intr-un mod vintage. Irlandezii au decis sa se foloseasca de jocurile culorilor, cu fotografiile alb-negru la loc de cinste, iar lampioanele zburatoare lansate la miezul noptii cu ajutorul invitatilor au invaluit de romantism intreagul eveniment.

3.

SURSA foto:www.bestofweddingphotography.com

de| ION CIPRIAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFotograf nunta sau cameraman in Cluj Napoca
Articolul următorCe aparatura foloseste la nunta un profesionist foto sau video?

Cauta furnizori:

Cauta

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here