Pretul fotografiilor de nunta?

1202

In ziua nuntii esti ca intr-un carusel, in care te invarti cu mare viteza. Traiesti emotii unice, nebanuite, dar care se sfarsesc neasteptat de repede. Fotografiile de nunta te pot ajuta sa pastrezi vie memoria acelor amintiri si sa retraiesti magia acelor clipe.

V-ati intrebat care este pretul fotografiilor de nunta ? Fotografiile de nunta sunt o investitie despre importanta careia, vei fi pe deplin convins abia dupa ce le vei avea si a caror valoare va creste nebanuit peste ani. Astfel ca, merita efortul sa angajezi un fotograf profesionist.Despre calitatea artistica si incarcatura emotionala pe care o redau fotografiile de la nunta , tu decizi, din momentul in care iti alegi fotograful. Un fotograf de nunta experimentat, atent, care e insufletit de pasiune, va sti sa surprinda in fotografii nu numai infatisarea personajelor ci si starea lor de spirit.

Revazandu-te in propriile fotografii, te ajuta sa te redescoperi, sa retraiesti fiorul acelor momente.Va trebui sa va alegeti cu grija fotograful de nunta  pentru ca va fi nevoie sa faceti un compromis. Pretul fotografiilor de nunta fiind influentat de calitatea si experienta fotografului., si sa fiti convinsi cu mult inainte, ca el va fi capabil sa capteze cu profesionalism si sensibilitate fiecare zambet, fiecare lacrima, emotiile si bucuriile din ziua nuntii.

Pretul fotografiilor de nunta 

 Pachetul de baza – intre 700 – 1400 lei. Pretul difera in functie de experienta fotografului si tipurile de echipamente folosite.

  • Fotografiere partiala ( cununie civila, cununie religioasa, cel mult 4 ore la petrecere)
  • 300- 500 fotografii digitale pe un DVD;
  • fotografii prelucrate intr-un program special;

Pentru servicii suplimentare:

  • Numar mai mare de fotografii (peste 500) implica un pret mai mare, astfel ca tariful de baza va creste cu cel putin 100- 300 lei;
  • Fotografiere nelimitata, poate include peste 1000 de fotografii, mareste pretul de baza cu circa 500 lei;
  • Fotografii extra: in parc, acasa, sau orice alta sesiune costa minim 200 -300 de lei
  • Album foto:  cu 30 fotografii costa 50 lei, cu 100 de fotografii – in jur de 100 lei
  • Slideshow: DVD-ul cuprinde o prezentare (slide-show) pentru DVD-player si o prezentare care ruleaza pe computer (PC). Show-urile sunt impartite in capitole: Biserica, Portrete, Restaurant, care pot fi selectate din meniul de pe DVD. Durata totala a prezentarilor este data de numarul de imagini, deci la 250 de imagini rezulta o durata de aprox. 17 minute. Pentru aceasta platiti 50 lei;
  • Numar mai mare de fotografii prelucrate15-20 foto in plus fata de pachetul de baza- 50 lei. Pentru 50 poze – 100 lei
  • Pachetul combinat: Oferta care include foto si video este mult mai avantajoasa financiar, dar trebuie sa fiti foarte norocosi sa prindeti si fotograful si cameramanul foarte buni si la un pret accesibil, in acelasi pachet.

Preturile sunt pur informative, acestea variaza foarte mult de la un fotograf la altul in functie de pachetele pe care le pun la dispozitie si de cat sunt dispusi sa negocieze. Pentru calitatea si profesionalism se va plati tot timpul mai mult, deci mare atentie la ceea ce alegeti, pentru a nu fi dezmagiti dupa eveniment.

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFormatia Vexus Cluj Napoca
Articolul următorCati bani dam la nunta?

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here