Iti doresti o masina de epoca la nunta ta?

4238

Vreti o nunta in stil vintage dar in acelasi timp stilata si spectaculoasa? Atunci cu siguranta trebuie sa va faceti intrarea cu o masina de epoca.

Cu toate ca este un trend destul de nou in Romania, oferta este destul de vasta. Iata cateva informatii utile daca vrei sa-ti faci nunta speciala, printr-o calatorie cu o veritabila masina de epoca.

In Bucuresti, gasiti un superb Chevrolet rosu decapotabil, pus la dispozitie de EventProduction. Din pacate masina se inchiriaza doar pentru Bucuresti iar pretul este destul de piperat, 800 euro pe eveniment. Totusi, daca in buget este loc pentru un astfel de sacrificiu, merita sa-l faceti!

 masina de epoca 1.bmp

In Cluj Napoca gasiti prin Rich Car, un impunator si grandios Excalibur alb. Un alt model deosebit este Peugeot 201 negru, vandut extrem de bine intre anii 1929 – 1931, reusind astfel sa scoata din criza economica fabrica de la acea vreme. Preturile de inchiriere pornesc de la 250 euro pe intreg evenimentul oriunde in tara.

masina de epoca 2.bmp

In Hunedoara, isi face remarcata prezenta un impresionant Beauford classic tourer 1930 style. Masina este excelent intretinuta atat la interior cat si la exterior. Tapiteria este din piele negru-crem finisata intr-un lemn superb de cires. Daca vreti o astfel de masina, trebuie sa scoateti din buzunar 350 euro pentru intreg evenimentul, cu soferul si combustibilul inclusi. In plus, masina este adusa la eveniment cu o platforma oriunde ar avea loc acesta.

masina de epoca 3.bmp

In Brasov, un splendid Morgan si un magnific JBA Falcon detinute de MasinaEpoca, sunt pregatite sa aduca un plus de eleganta si rafinament nuntii dumneavoastra. Pretul de inchiriere este de 300 Eur pe eveniment fara limita de ore. Pentru evenimente in afara Brasovului adaugati 1 ron/ km peste pretul de inchiriere. Fiecare masina are sofer si uniforma adecvata.

masina de epoca 4.bmp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here