Accesorii domnisoare de onoare

882

O singură domnișoară de onoare sau mai multe? Până acum ceva timp, miresele de pe la noi aveau la nuntă doar o singură domnișoară de onoare și anume cea care aducea lumânările la biserică… După modelul ”Ce e de afară e mai bun”, miresele au trecut de la o singură domnișoară la mai multe. Indiferent ce alegeți, trebuie să luați în calcul și capitolul accesorii!

Chiar dacă ținutele sunt asemănătoare, cu ajutorul accesoriilor, fiecare domnișoară de onoare poate ieși din anonimat. Puteți face diferența tocmai prin aceste mici detalii.

O primă opțiune este să purtați un decor floral, ca brățară sau colier. Un buchețel de flori albe, diafane, naturale, va accentua linia elegantă a gâtului și va pune în valoare decolteul într-o manieră cât se poate de subtilă, dar al cărei efect este de o mare vizibilitate. Asortarea buchețelului alb la o superbă rochie de catifea albastră, fără umeri, cu fusta amplă, elegant brodată cu o margine lată din saten albastru – bleumarin, cu siguranță nu va da greș.

Așa numitul corsage, o brățară de flori pentru domnișoarele de onoare, la modă anul trecut, dar și în acest an, și foarte îndrăgită în tradiția occidentală, pe nuanțe de bleu și roz poate fi o altă alegere reușită în completarea ținutei. Este un accesoriu care subliniază finețea încheieturii mâinii și pune în evidență o manichiura modernă și originală pe care sunt convinsă că vreți să o expuneți.

Un alt accesoriu pentru care puteți opta, îl reprezintă mănușile croșetate. Cu aplicații de pene sau nu, acestea pot fi de o culoare mai închisă decât rochia și se pot asorta excelent cu colierul sau cerceii. Nu alegeți mănuși de culoarea albă sau crem deschis, acestea sunt destinate exclusiv miresei.

Tradiția spune că bijuteriile domnișoarelor de onoare sunt făcute cadou de către mireasă. Fie că le face cadou mireasa, fie că și le cumpără singure, aveți grijă ca bijuteriile să aducă un plus ținutei. Optați pentru bijuterii simple, elegante în ton cu noblețea evenimentului, cu tema, dar și cu rochia.

Poșeta reprezintă un alt accesoriu ce nu poate lipsi din ținuta dumneavoastră. Recomandarea noastră este să alegeți o poșeta fără curea, tip plic. Materialul pe care trebuie să-l căutați și care stă la baza acestor poșete este cotonul sau tafta, iar cu câteva detalii florale brodate, veți avea un rezultat splendid. Poșeta poate avea o panglică lucioasă în partea din față.

 Vrajmasu Cristina

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCati bani dam la nunta?
Articolul următorPalaria, noul trend pentru mirese

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here