Suportul pentru verighete

1775

Chiar daca atentia tuturor va fi indreptata catre rochia miresei, suportul pentru verighete este un accesoriu relativ important din ziua nuntii. Acesta capata un rol simbolic prin verighetele extrem de importante care simbolizeaza devotamentul celor doi. Astfel, daca inelele subliniaza gravitatea momentului, normal ar fi ca ele sa fie evidentiate intr-un fel sau altul in timpul ceremoniei, cu ajutorul acestui accesoriu.

Verighetele pe care le veti schimba intre voi la ceremonia religioasa vor fi aduse fie de nas fie de unul dintre copiii care va vor ajuta. Desi aceasta traditie nu pare sa fie prea urmata la noi in tara, poti sa te inspiri totusi din ritualul american si sa folosesti o metoda moderna de a aseza verighetele pe masa preotului.

SUPORTUL PENTRU VERIGHETE

Pernute. Clasicele pernute de diverse culori, forme, marimi si materiale par sa nu se demodeze. Daca le personalizati in functie de preferintele voastre sau tematica nuntii atunci cu siguranta nu veti da gres. www.e-accesorii.ro iti ofera o gama larga de modele la preturi accesibile.

1

Pentru o nunta rustica gasiti pernute din panza fina de sac decorate cu flori naturale uscate la pretul de 28 lei. Pentru o nunta tomnatica, aveti la dispozitie o pernuta incarcata cu frunze aramii la pretul de 34 lei. Pentru o nunta cu tematica marina aveti o pernute accesorizate cu scoici si stele de mare la pretul de 38 lei.

Stilul vintage s-a impus si in ceea ce priveste suportul pentru verighete. Aici gasiti pernute accesorizate cu camee la pretul de 45 de lei si pernuta accesorizata cu pene si brosa la pretul de 50 lei. Nuntile elegante pot opta pentru pernuta cu puf la pretul de 45 lei sau cu pene pestrite la pretul de 59 lei.

2

Diverse. Daca tematica nuntii voastre este basmul, pe www.blitzshop.com.ro gasiti o eleganta cutiuta sub forma de caleasca la pretul de 30 lei, ce poate fi folosita dupa ca si cutiuta de bijuterii. Tot aici, cei care au un buget mai mare pot gasi o tavita in forma de inima la pretul de 175 lei.

Pentru o nunta la malul marii, www.e-accesorii.ro va ofera suport pentru verighete in forma de scoica in doua culori la pretul de 29 de lei si alba la pretul de 34 lei. O pernuta sub forma de floarea soarelui este ideala pentru o nunta de toamna. O gasiti tot pe acest site la pretul de 34 lei. Tot aici gasiti pernuta formata din doua jobene in miniatura la pretul de 49 lei.

Sursa foto : sevenstudio.ro

Andra Petrescu

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here