Miquel Suay, calitate si design

988

Miquel Suay de la o varsta frageda a crescut intr-un mediu artistic in cadrul familiei si mereu in contact cu lumea modei. A fost implicat intr-un mod activ in evenimentele companiei.

Numeroase premii internationale

In anul 1999 isi deschide primul atelier de croitorie, in Valencia,. Este un cloaborator al designerilor Devota & Lomba si a lui Juan Duyos marci renumite de costume de mire. A avut prezentari de moda in toate colturile lumii incepand cu Moscova, Milano, New York sau China. A primit numeroase premii si distinctii in aceasta lume a modei. In Spania compania sa a fost selectata ca fiind una dintre cele mai de succes companii.

Aceasta marca este pe piata internationala a vestimentatiei pentu mirese si miri de aproape 30 ani, perioada in care scopul principal a fost si este satisfactia maxima a clientilor in momentul in care sunt imbracati cu produsele Miquel Suay.

8

Calitate si design deosebit

Calitatea croielii si designul mereu adaptat cerintelor si evolutiei pietei din acest domeniu au facut ca personalitatea companiei sa ramana intacta in decursul deceniilor, supravietuind tuturor schimbarilor si trendurilor modei.

De multe ori Miquel Suay a fost deschizator de drumuri in ceea ce priveste capacitatea companiei in a-si adaptat propriile creatii pietei sau uneori chiar deasupra standardelor pietei. Miquel Suay impreuna cu cei 30 de designeri produc pe langa costume de mire si rochii de mireasa si variate accesorii precum incaltaminte, genti sau curele.

Miquel Suay are deschise pe mapamond 5 magazine proprii si 150 puncte de lucru in diferite tari. In ceea ce priveste costumele pentru miri, aceasta marca inca nu a intrat in Romania, cea mai apropiata locatie fiind in Italia, la Roma.

no images were found

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCauti in Bucuresti firme specializate in focuri de artificii ?
Articolul următorBuchete de mireasa galbene, iesirea din tipare

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here