Rochii de mireasa Simone Carvalli, inovatie si autenticitate

1547

Pentru cea mai frumoasa zi din viata voastra , azi va propunem designerul de rochii mireasa Simone Carvalli, realizate din matase 100% sau din dantela franceza,traditionala sau moderna, acest designer ne aduce pentru acest an clasicul alb in combinatii cu cristale Swarovski , organza sau saten.

Fata de anul trecut, tendintele anului acesta  in ceea ce priveste rochiile de mireasa,  Simone Carvalli a adoptat un stil mai radical, cu tot felul de broderii artistice tot mai impresionante in fiecare an.

Inovatia si autenticitatea sunt elementele pe care la aduce Simone Carvalli prin colectiile sale. ” Rochii de mireasa din ziua de astazi imbina principiile arhitecturii si cele ale designului romantic.” Precizia este cruciala in realizarea unor rochii perfecte si din acest punct de vedere Simone Carvalli se incadreaza in categoria designerului perfect.

Simone Carvalli este specializat in rochii de nunta pentru femei sofisticate si romantice, pentru fiecare mireasa existand designul potrivit.

Rochia de mireasa in momentul in care o imbracati trebuie sa va reprezinte, trebuie sa fie intr-o perfecta simetrie cu sentimentele pe care le veti avea in cea mai frumoasa zi din viata voastra. De aceea o astfel de rochie e perfecta pentru un moment unic.

no images were found

www.simonecarvali.com

LeM

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBitson – Dj evenimente Timisoara
Articolul următorFoto Mateiu – fotograf nunta Timisoara

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here