Rochii de mireasa Atelier Aimee, orice vis implinit

1378

Aimee infiintata in 1961, in Italia, aceasta compania s-a eidentiat de la bun inceput de celelalte marci de rochii de mireasa. Ascensiunea Aimee a inceput in anii 80”, iar acum este unul dintre liderii din acest domeniu al rochiilor de mireasa cu mazine deschise in intreaga lume.

Rochii de mireasa  Colectiile Aimee01. aimee.it -

Aimee, ne prezinta trei colectii Atelier Aimee Montenapoleone, Eme di Eme si Pret a Porter di Atelier Aime Montenapoleone, fiecare rochie din aceste trei colectii adresandu-se diferitelor tipuri de mirese, in fiecare an fiind create 300 modele noi de rochii de mireasa.

Realizarea rochiilor de mireasa

Aceste rochii  de mireasa sunt create in Italia, in cadrul companiei lucrand 150 de persoane, fiecare axat pe propriul domeniu, incepand de la design, croit, sau cei care adauga detaliile rochiilor de mireasa manual. Departamentul de cercetare si design este condus de designerul Lucia Zanotti, care ne propune adevarate opere de arte, la fiecare lansare de colectie.

Colaborarile Aimee

  • In 1983, Atelier Aimee a colaborat cu designerul Antonio Pascali, care in acea vreme a fost ajutorul lui Christian Dior.
  • In anii 90’ a fost o colaborare cu Versace pentru realizarea unor rochii de mireasa unicate si exclusive pentru magazinele Versace.
  • In anii 2000 casa Lancetti, care a avut numerose aparitii si prezentari de moda la Roma, Milano, New York, a colaborat cu Aimee pentru realizarea colectiei de rochii de mireasa
  • Au mai fost colaborari , cu Gucci in 2008 cand s-au creat rochii de mireasa pentru starurile de la Hollywood, cu Dolce& Gabbana in 2009 cand s-au realizat rochii de mireasa create manual. 04.aimee

Magazine Aimee in toate colturile lumii

Aimee deserveste mai mult de 250 de clienti in toata lumea, incepand din Italia, Germania, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Elvetia, Grecia, Ucriana, Ungaria si multe alte tari avand si 40 de francize. Clientii Aimee de multe ori au fost primiti in locuri exclusiviste pentru a asista la prezentarile de moda ale rochiilor Aimee, precum Hotelul “Four Season” din Milano, Hotel Paris, din Monte Carlo, Hotel Opera din Paris sau Danieli din Venetia. Aceste prezentari Aimee se desfasoara de doua ori pe an, in iunie si decembrie.

Rochiile de mireasa Aimee, prin cele trei colectie ofera oricarei mirese posibilitatea de a laege rochia care se potriveste stilului personal si ceea ce este cel mai important… nu veti fi dezamagita niciodata.

no images were found

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRochii de mireasa Eden Bridals, fara compromisuri
Articolul următorRochii de mireasa Vera Wang, feminitate si romantism

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here