Rochiile de seara Cristina Lazar

922

E mai simplu sa-ti creezi rochia, decat s-o cauti!- ne convinge pe site-ul personal creatoarea de moda, Cristina Lazar.

 

Absolventa a Facultatii de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara, a debutat in moda cu colectia pret-a-porter “GENERATII” in anul 2000. Creatiile ei au starnit repede interesul, obtinand premiul al III-lea la la Festivalul National de Moda din Timisoara si Marele Premiu la Concursul National Studentesc de Creatie Vestimentara din Pitesti. Colectiaa fost prezenta si la la sectiunea Tineri designeri la Romanian Fashion Week din Iasi.

 

Si urmatoarele colectii ale Cristinei Lazar  au avut un mare succes cea de-a doua colectii obtinand locul I la Festivalul National Studentesc de Moda Jolidon, in 2002 la Cluj-Napoca, iar cea de-a treia coletie pret-a-porter intitulata “Noctua” a fost de asemenea prezentata la Romanian Fashion Weeek in 2005, colectiile fiind prezentata ulterior si in alte locatii din tara.

Rochii pret-a-porter

Atelierul vestimentar al creatoarei ne ofera diferite modele de rochii de mirese, rochii pentru domnisoare de onoare si rochii de dama pret-a-porter, pentru diferite evenimente. Rochiile se confectioneaza pe baza de comanda. Toate sunt lucrate manual, cu multa atentie si delicatete. Miresele pot alege din modelele “gata-facute” sau pot sa creeze  rochia visata, cu ajutorul designerului.

Colectii 

Rochiile de mireasa create de Cristina Lazar,  satisfac si cele mai exigente dorinte, existand diverse modele, de la rochii vintage pana la rochii tip printesa si rochite retro. Rochiile de seara sunt cuprinse in patru colectii, respectiv PAPILIO, PRET-A-PORTER, GENERATII, NOCTUA.

Imagini sugestive cu intreaga colectie pot fi vizualizate si pe site-ul personal al creatoarei ( www.cristinalazar.ro) si pe facebook (Atelier Cristina Lazar). Site-ul personal dispune si de optiunea e-shop, de unde puteti comanda simplu si comod rochiile marca Cristina Lazar.

 

Date de contact:

Atelier:  Str.9 Mai Nr.1,Ap. 7

Timisoara Romania

Telefon:  0356 566 579

0722 139 281 / 0758 240 166

E-mail:   lazcrisdesign@yahoo.com

Sursa: www.cristinalazar.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarguri de nunta in 2013
Articolul următorPantofi de mireasa Benjamin Adams

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here