Topul celor mai scumpi 5 pantofi din lume

773

De cate ori nu ati stat intr-un magazin de incaltminte cu o pereche de pantofi in mana gandindu-va cum poate costa asa de mult o pereche de incaltaminte.? Ca sa va linistiti, am gasit cateva perechi de incaltaminte, cinci mai exact, care sunt cu siguranta mai scumpi decat cei mai scumpi pantofi pe care i-ati tinut in mana, Deci…

5. Incaltaminte Nike, incrustata cu diamante, 50 000 $

Decorat cu diamante de culoarea ciocolatei, de 11 k, de-a lungul marginii sale. Probabil oricine ar fi mandru sa poarte in picoare o asemenea pereche de pantofi. Daca doriti sa cumparati acesti pantofi trebuie sa puneti pe tejghea 50 000 $.

4. Papuci Nizam Sikandar Jah  160,000 $

Acesti papuci care au fost ai lui Nizam Sikandar Jah, un simbol al regalitatii in secolul 18. Accesorizat cu rubine si diamante stralucitoare, din pacate acestia au fost furati din muzeul “ Bata Shoe” din Toronto, Canada, fiind estimati la 160 000 $. 

3. Pantofi cui , Stuart Weitzman “Diamond Dream”: $ 500 000

Stuart Weitzman care realizaza pantofi “ pentru a face femeile fericite” dupa cum declara el pe site-ul personal, impreuna cu bijutierul Kwiat, au realizat aceasta pereche de pantofi cu 1 420 diamante cincrustate in platina sunt in valoare de 500 000 $. 

2. Pantofi cui , Stuart Weitzman “Platinum Guild” : 1 000 000 $

Acesti pantofi sunt decorati cu 464 diamante Kwiat, dand nastere unui pantof cu multe cifre de zero. 

1. Stuart Weitzman , “Tanzanite Heels”: 2 000 000 $

Aceasta uimitoare si nu ieftina, pereche de pantofi este incrustata cu diamante si “ tanzanit” o piatra pretioasa albastrui –violeta, piatra care a fost descoperita pentu prima data de bijutierul new-yorkez Tifanny, in Tanzania de unde vine si numele pietrei, acesta fiind si unicul loc din lume unde a fost gasit, care in combinatie cu diamantele folosite fac ca pantofii acestia sa fie cei mai scumpi din lume.

no images were found

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSutienul potrivit rochiei de mireasa
Articolul următorCamiser Events- agentie nunta Oradea

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here