Decorarea masinii nuptiale

5070

Transportul in ziua nuntii este un aspect destul de important, mai ales daca vrei sa impresionezi si sa atragi atentia asupra voastra. Pe langa timpul de transport pe care il alegi, limuzina, caleasca, masina de epoca sau orice alt mijloc de locomotie care iti convine, trebuie sa ai grija si la decorarea acestuia.

decorare masina nunta- www.flickr.com - by Bavarian Traveler

Daca ne intoarcem in timp, ne amintim ca pe capota masinii se punea o papusa imbracata in mireasa. In zilele noastre avem decoratiuni diverse foarte elegante si stilate. Nu exista o regula de baza pentru accesorizarea masinii, daca nu iti doresti, poti nici sa nu o decorezi. Daca alegi sa faci asta, aranjamentele trebuie sa fie in ton cu celelalte decoratiuni ale nuntii

Aranjament clasic

Cel mai popular aranjament este cel realizat din tul in forma de “V”, in mijlocul caruia se pune o decoratiune florala, prezenta si in sala de petrecere. Daca nu iti doresti tul, panglici sau alte materiale poti pune doar aranjamentele florale.

decorare masina nunta 1

Aranjament inedit

Daca bugetul nu iti permite sa ai o masina extravaganta sau care sa ia ochii oricui, o poti face tu sa arate de milioane. Masina miresei: alba, voal si coronita pe cupola, la faruri lipiti niste stickere sub forma de gene iar la numar un sticker sub forma de buze rosii. Masina mirelui: neagra, pe cupola un joben imens iar la numar un sticker sub forma de papion alb.

Aranjamente preluate

Pe luneta masinii sau pe portbagaj puteti pune afise cu mesaje gen “proaspat casatoriti” si sa legati de masina diverse recipiente din metal care sa faca zgomot si care sa atraga atentia asupra voastra. Sau daca afisele nu va plac, puteti folosi spray care se duce la spalat pentru a scrie mesaje direct pe masina.

Andra Petrescu

Surse foto:
http://www.flickr.com
http://www.funny-games.biz

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTârg de nuntă pentru mirese, Timişoara 10-12 ianuarie 2014
Articolul următorTârgul de nunţi Sibiu Wedding Day, 2014

Cauta furnizori:

Cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here